5/3

Jag sitter fast i Grödinge. Skulle ta bussen vid halv 8. Kom den?
Nej.
Som sagt, SL har stora problem. Okej, det är kallt och den värsta vintern på länge. Men kära någon, vad är det här. Har iallafall hört att dom reducerar priset nu i mars pga alla problem dom ställt till med. Och det gör dom fanimig rätt i. Så många timmar jag har spenderat på att vänta på saker dom senaste två veckorna.

Igår kom iallafall Katta, vi bakade bullar och kollade på andra avenyn. Vi umgås alldeles för lite.
Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon ska jag upp och jobba (om bussen går), har ett kort pass imorgon. 3 timmar bara. 11 - 14. Efter det ska jag hem och sen ska jag kanske ut och fira Markus som fyller år, fast jag vet inte. Ska jag inte det ska jag nog vara med Katta. Och på lördag ska jag på "fest" i Tullinge.
Kommer nog inte skriva så mycket. Är bara lite rädd idag. Har kommit på en sak. Jag är inte rädd för spöken, jag är rädd för varelser och ögon.
byeeeeeeeeeeee

Tack!

Tack och lov för vänner. Ringde Hedda när jag skrivit sist, vi pratade i nästan en timme.
Det fick mig att tänka på annat och när jag inte pratat i telefon, har pratat med Katta en stund också, så har jag lyssnat på musik. Nu är klockan för mycket.
Undrar lite över vart tiden tog vägen, men ajaaaaaaaaa. Nu ska jag trippa iväg på trötta fötter upp till sängen och sova några timmar för att sen gå upp och uträtta lite ärenden sådär på morgonkvisten.
På kvällen ska jag hit igen, inte ensam dock. Utan med Katta.
Tror det blir övertalning till att baka bullar, om hon orkar. Och kanske en långpromenad, om hon orkar det också. Det som i nuläget är säkert är att vi ska hyra/se på film iallafall.
NU: sängen! (dock inte min egen utan mammas skööööööna)
Föressten lärde jag mig precis att göra utbakad fläta, ville bara skryta lite.
Pyssssss och natti

Hjälp!

Jag vill dö. Allvarligt. Bokstavligt talat. Jag skulle trivas hemskt bra med att slippa leva nu. Det är av flera anlednigar. Nummer ett: Jag kan inte sluta äta. Jag har nyss stoppat i mig allt vad skafferiet och en liten del av frysen har att erbjuda. Jag tror att det beror på att jag är röksugen.
Nummer två (och det här är den ledande anledningen till mina dödstankar): Jag är skräckslagen. Jag sitter helt ensam hemma hos mamma, dom är i sälen. Ska sova här inatt. Iallafall satt jag nyss i tystnad och läste massa bloggar. Plötsligt hör jag det vidrigaste jag hört på hemskt länge. Vjäääääaaaeeeuea. Högt och gällt lät det. Dock lät det som det kom från något litet.
Från att jag hörde det ångrar jag att jag åkte hit. Jag höll på att börja gråta helt serri. Sprang och låste dörren. Jag kommer bli uppäten.. av typ en varulv. Det är ju liksom fullmåne.

RSS 2.0