29/2

Har jobbat hela dagen, Emma frågade igen om jag skulle med ut så jag bestämde mig att följa med. Stressade järnet när jag kom hem, badade och fixade mig. Jag kände mig bara äcklig och ful. Men sprang iallafall ner till bussen, tog en cigg. Det var kallt och mörkt och jag kände mig som en ful, finnig fjortis med ungefär ett ton för mycket smink. Jag satt och väntade, hoppades på att bussen skulle vara tidig. Bussen var inte tidig. Bussen kom inte alls. Inte den på andra sidan heller. Jag satt i 35 minuter och väntade så tillslut ångrade jag mig. Jag hann bli helt och hållet otaggad, djupfryst och arg, så jag gick hem. Har städat, ätit mackor och gjort kokosbollar. Nu ligger jag i sängen och ska kolla på någon film eller så. Jobbar klockan 12 imorgon så sover nog rätt tidigt. Ångrar mig inte en sekund att jag gick hem igen.

Ska ringa Katta nu, hoppas ni har kul :)


snart!

Har precis kollat på film med pappa, district 9. Trodde den skulle suga stenhårt, men den var bra. Som vanligt tyckte jag att den var söt. Tycker alla filmer är söta. Men den var söt. Och ganska konstig, men absolut värd att se. Ska snart försöka sova, jobbar imorgon. 11-20. Tänkte följa med Emma, Alexandra och Joanna ut efter jobbet, men tydligen har dom börjat ta inträde på nype om man är under 20.. Dåligt! Iallafall så har jag absolut inte råd med det, är inte så taggad på att gå ut heller så jag hoppar över det. Åker nog bara hem och tar det lugnt istället, kanske packar lite. Det är inte många dagar kvar nu tills vi åker. Läääääääääääängtar! Men det kommer gå fort, jobbar hela dagen imorgon, på lördag ska jag vara med Kattagull och bara ta det lugnt, kolla på film säkert. Eftersom vi har setts mycket mindre sen hon och Jocke blev tillsammans så betyder gångerna vi ses själva så otroligt mycket mer. Så det ska bli riktigt skönt att få lite kvalitetstid med henne. På söndag ska jag till mormor och morfar och käka middag, kanske sover kvar om jag känner att jag hinner. Jobbar både lördag och söndag också, dock bara 4 timmar.
På måndag ska jag och Emma åka och växla pengar. Sen ska vi hem till mig, jag ska packa klart, fila fötterna, göra hårinpackning. Måla alla 20 naglar jag har. Och när vi vaknar åker vi! Om vi någonsin somnar vill säga.

Somna ska jag iallafall göra nu. Så sov sött alla ni som läser här.


28/1

Nu kom jag nyss hem, har bäddat ner mig i sängen för att det var så kallt i lägenheten. Det borde jag inte ha gjort. Har ingen som helst lust att resa mig och börja städa vilket är planen. Vill bara gosa ner mig helt och sova en timme. Eller två. Eller kanske ännu längre. Min andra dator (min nya älskling) verkar ha tröttnat på internetkabeln så går inte att gå in på internet med den, kan inte lägga in mitt inlägg från förut därför. Synd. Skrev iallafall att jag hade vart ute och gått i typ en och en halv timme. Det var det jobbigaste jag gjort på länge, det gick inte att gå, man bara gled omkring och fick mjölksyra för det var så jävla mycket snö.

Fick en trisslott för att jag lämnade blod. Eller jag valde att få en, man kan ju välja bland massa saker. Iallafall så skrapade jag den nyss, och inte för att det är något att hurra för sådär men jag vann 25 kr! Frågan är bara om jag ska byta dom mot en ny lott eller behålla förmögenheten för mig själv.. Hmm.

Torsdag 28/2

Åker och lämnar blod nu, har skrivit ett lite längre och iallafall lite roligare inlägg än det här på andra datorn. Men den fuckade sig så lägger in det när jag kommer hem. Hej sålänge

...

Har legat och skrivit ett långt och seriöst inlägg i typ två timmar. Sen när jag skulle spara det i utkastet (var inte säker på om jag ville publicera) så bad dom om något användarnamn och lösenord. Jag skrev in mina vanliga och då blev det sidan kan inte visas. Det jag skrev tog tid och jag skulle velat ha kvar det men blogg.se har raderat ALLT. Jag blir nästan äcklad.
Fy, vad irrriterad jag är. Ska röka, sen sova.

Hejhejhej

27/1

Jag har jobbat heeeeela dagen, det är så sjukt skönt att vara hemma. Jobbet gick iallafall bra, det har inte vart jättemycket idag men det har varit lagom att göra hela tiden så det har gått rättså fort skönt nog. Vid 10 i 7 sa dom att jag kunde få gå om jag ville men jag ville hellre stanna, behöver alla ören jag kan samla ihop för tillfället. Fick ledigt imorgon, skulle jobbat nio timmar. Men hör och häpna, jag blev besviken. BESVIKEN?! Är det jag som blir besviken för att jag får slippa jobba en hel dag. Tydligen!
Dock lovade dom att jag skulle få ta igen det någon dag när jag inte ska jobba så det jämnar väl ut sig.

Har vart hemma någon timme, hann precis i tid till Andra Avenyn, är fortfarande lika galen i det. Egentligen är det sååå tråkigt, men jag gillareee och så är det bara. Är fast. När det var slut stekte jag lite korv och har precis ätit korv med bröd. Nu ska jag snart hoppa i badet, tänkte göra hårinpackning och fila fötterna. Kanske kommer på något intressant att skriva sen. Får se.
PUSSHEJ

kväll

Ligger hos Emma nu, tröjan gick inte att lämna tillbaka :( Det var bara 8 dagars öppet köp. Men bytesrätten gällde så la till 50 och bytte till ett par feeeeeettt sexiga leggins istället. Vi har legat och kollat runt på Thailandssaker, vi ska nämligen åka till Phuket och gå bartenderutbildning i en månad i november. Är så taggad!!! Ska starta mitt nya liv innan dock, typ bli en tråkig människa, ska sluta festa, röka mindre och börja träna. Spara pengar som faaaaan. Nu vill emma röka, sen ska vi kolla sex and the city och käka gott. Skriver inget mer idag.



Är så taggad att jag tillochmed börjar likna en asiat!!


tant greta på besök

Jag har använt något slags preventivmedel ända sen jag var 14, i början åt jag p-piller och bytte efter kanske 2 år till p-stav som jag hade i 2, efter det började jag äta p-piller igen men när jag började jobba bara glömde jag bort att ta dom så jag bestämde mig för att testa p-ring, tyckte det var riktigt snuskigt och obehagligt så jag hade den bara i en månad och fortsatte inte.
Efter det iallafall, eftersom mitt sexliv är totalt obefintligt, så slutade jag helt. Nu har jag haft "fejkad" mens i 5 år så jag kom inte riktigt ihåg hur min riktiga mens är och den är HEMSK, den är vidrig och brutal och gör förbannat jävla ont. Och imorse hade den kommit, tänkte inte så mycket mer på det, körde upp en tampe och drog iväg. Men när jag nyss gick på toa hade nilen flyttat in i mina trosor, det var blod överallt. Det gör ont och jag måste byta tampong cirkus en gång var 20e minut, så inte nog med att det är vidrigt så blir det jävligt dyrt också. Men det finns en sak som är riktigt positiv, den kom idag och inte om en vecka!!

Nu vaknade jag nyss, duktig phlikka, skulle ju inte sova men sov hela dagen istället, ska åka till sollentuna nu, byta tröjan och äta chiiinafood med pappa. Sen får jag se, Linda har inte hört av sig. Men Emma hade inget att göra så kanske hookar upp med henne :)


26/1

Godmorgon.
Kom precis hem från psykologen, skoja inte med hur svårt jag hade att komma upp imorse. Betedde mig som om ett efterblivet djur, fattade inte ens att väckarklockan ringde. Jag minns att jag tänkte på varför i helvete den började spela upp låtar från ingenstans. Jag trodde alltså att det var mediaspelaren som satte igång och hängde inte med alls förens vid klockan 8 när jag insåg att bussen gick om en halvtimme och att jag hade rätt brottom in i duschen.
Iallafall så gick det bra hos Marie, vi pratade lite om hur jag mår och hur andra viktiga personer mår och om mina framtidsplaner. Vi bestämde inte när vi skulle ses igen, inte om vi skulle heller. Bara att jag skulle ringa någongång när jag vart i egypten så får vi se då hur det blir.

Iallafall så ligger jag här nu, har stor lust att sova, men jag får inte! Ska upp tidigt imorgon så jag måste hålla mig vaken och lägga mig i tid ikväll. Tror jag ska åka till sollentuna igen och lämna tillbaka en tröja som jag köpte på impuls för att jag helt ärligt trodde den skulle vara snygg men oh nonono, den såg ut som skräp på. Sen har jag smsat Linda och frågat om hon vill ses lite senare. Hoppas, det var ett litet tag sen vi sågs nu och det skulle vara kul att träffa damen innan jag åker. Men vi får se, vi får se!

Tror jag är kär i den här låten, så söt!


2010

Fick ett ryck helt plötsligt, så tänkte börja skriva igen. Får se om jag fortsätter eller om det bara blir ett onödigt inlägg som vanligt. Sen jag slutade skriva har det hänt så himla mycket saker i mitt liv. Jag har vart arbetslös och desperat i ett antal månader, jag har (efter många timmars letande) fått ett jobb, på Max i solna. Och det är det första jobbet jag någonsin haft som jag verkligen trivs på. I början hatade jag det, jag tyckte att alla var otrevliga och ställde konstiga, jobbiga och ibland helt omöjliga krav på mig. Men tiden har gått, egentligen snarare sprungit för sitt liv känns det som, har snart jobbat där i ett halvår men det känns som 3 veckor. Nu trivs jag iallafall jättebra, människorna är allt annat än otrevliga, jag har alltid kul på jobbet och jag har någon slags rutin i mitt liv, dessutom får jag pengar!

Dock så jobbar jag extremt mycket, och extremt oregelbundet, jobbar både vardagar, helger, mornar, dagar, kvällar och nätter. Ibland är passen korta, ibland långa. Och det är väl en av dom största anledningarna till att jag glidit ifrån Hedda och Tilda. Vilket är jättetråkigt, men samtidigt är det sånt som händer och vi har fortfarande kontakt även om det inte är på samma sätt som tidigare eftersom vi på något sätt plötsligt har helt olika saker som intresserar oss när vi väl har våran fritid. Nu umgås jag mest med Emma och Katta, och sen har jag börjat träffa Linda lite, förstår inte varför vi slutade träffas, trivs verkligen med henne.

Jaha, senaste nytt då? Om exakt en vecka åker jag till Egypten med Emma, vi ska vara där i en vecka och bara chilla grillen. Det ska bli så äckligt skönt att komma bort lite och få sooooooool och värme. Det var ett tag sen nu!
Innan dess jobbar jag bara, så veckan går förhoppningsvis snabbt.

Jaja, nu ligger jag i sängen, ska gå upp om 4 timmar så det börjar bli dags att sova nu. Vet inte hur det kommer gå med den saken, är inte ens trött!

Godnatt

Katta, hennes nya boy och jag


Stekta pengar, som förövrigt tillhörde Jocke som blev lagom glad. Kan ju tillägga att ett annat äckel åt av maten sen!

Bilderna var bara för att det inte skulle se så torrt och tråkigt ut första gången jag skriver på typ ett år :)


RSS 2.0